در دوره من، زمان، برنامه چه می
آموزید؟
این که بگوییم چقدر افراد زیادی هستند که با مدرک کارشناسی ارشد و حتی دکتری، هدف خاصی برای ادامه مسیر زندگیشان ندارند، تکرار مکررات است و خودتان هم به خوبی از آن آگاه هستید. بیاید راجع به راه حل صحبت کنیم. نگاهی به اطرافتان بیندازید؛ چه کسانی شرایط خوبی دارند؟ چه کسانی هنوز هدف و برنامه مناسبی ندارند؟ آیا تا به حال با آنها صحبت کردهاید؟
از یک دانشآموز کنکوری که مشغله درسی بسیاری دارد، بپرسید که چرا هدف و برنامهای برای 20 سال آیندهاش ندارد؟ احتمالا میگوید: این حرفها بستگی به نتیجه کنکورش دارد.
از یک مهندس که فقط یک مدرک کارشناسی دارد، بپرسید که چرا یک برنامه شخصی و مدون برای ادامه زندگیاش ندارد؟ احتمالا میگوید: به خاطر مشغله زیاد کاری یا درسی به این دسته از موضوعات اهمیت نمیدهد.
مشکل از دغدغه زیاد نیست، مشکل از عدم مهارت برنامهریزی و مدیریت زمان شماست!
در بخش اول (برنامهریزی شخصی) شما یاد میگیرید که 20 سال آینده در چه جایگاهی هستید و چه دستاوردهایی دارید (چشماندازتان را تعیین میکنید).
قطعا رسیدن به مفهوم چشمانداز انقدر ساده نیست.
شما باید نقاط قوت و ضعفتان رو بشناسید و در ادامه با مشخص شدن الگوهای زندگیتان، استراتژی درست برای رسیدن به اهدافتان را تعیین کنید. در ادامه دوره و در بخش دوم در طی 3 هفته، آموزشهای مربوط به مهارت مهم مدیریت زمان آغاز میشود. مدیریت زمان ابزار مفیدی است که به شما کمک میکند تا با شناخت ویژگیهای زمان و یادگیری تکنیکهای مدیریت زمان بتوانید از زمانتان به طور موثر استفاده کنید و در مدت زمان محدودی که دارید کارهای خود را انجام دهید. مدیریت زمان به تعبیری، یادگیری روشهایی برای استفاده بهینه از زمان به عنوان یک منبع غیر قابل بازگشت برای شماست.